Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Bonjour 2 mobil elektromos konvektor 500 W

Ár:
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás

Kis pipa narancssárga500 Wm2-ig   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós hőleadás

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mobil elektromos konvektor 5 m2-es helyiségekhez

Bonjour 2 kis teljesítményű, 500 W-os mobil elektromos konvektor, beépített, pontos gőznyomásos termosztáttal és diffúz fűtőbetéttel. Kisebb helyiségek gazdaságos, átmeneti vagy kiegészítő fűtésére javasolt, hosszú élettartalmú villanyradiátor. Legfeljebb 5 m2 alapterületű helyiség önálló fűtésére javasolt elektromos fűtés.

Elektromos konvektor tartós, diffúz fűtőbetéttel

ErP ready elektromos fűtőkészülékA hagyományos izzó cekász helyett ez a mobil villanyradiátor egy sokkal korszerűbb fűtőbetéttel rendelkezik, amely korrózió álló alumínium bordákkal ellátott. Ezzel a bordázott fűtőbetéttel az elektromos radiátor hatékonyan adja át a hőt a levegőnek, ráadásul a fűtőbetét nem okoz égett por szagot és nincs közvetlenül áram alatt sem. A fűtőbetétnek köszönhetően a Bonjour 2 elektromos konvektor kifejezetten biztonságos és tartós mobil elektromos fűtés. A fűtőkészülék IP 24 védelemmel rendelkezik. További biztonsági tényező, hogy működés közben a fűtőtest nem melegszik fel annyira, hogy sérülést okozhasson, ráadásul a villanyradiátor túlmelegedés ellen hőkioldóval védett. A mobil elektromos konvektor megfelel a szigorú ErP előírásoknak a következők figyelembevétele mellett:

A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

Villanyradiátor gőznyomásos termosztáttal, egyszerű kezeléssel

A Bonjour 2 elektromos konvektor, konvekcióval, azaz a fajsúlykülönbség miatt a fűtőkészülék felső rácsain kiáramló meleg levegővel fűt. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy az elektromos fűtés működése során nincs a falszerkezetben elnyelődő sugárzó hő ami hőveszteségként jelentkezne, különösen akkor, ha nincs megfelelő hőszigetelés. A levegő hőmérséklete jól mérhető, ezért a villanyradiátor is jól szabályozható, ráadásul -mivel a Bonjour 2 elektromos fűtőkészülék működéséhez nem szükséges- ventilátor sincs benne, azaz teljesen hangtalan (a termosztát ki-be kapcsolása során hal kattanás hallható). A mobil villanyradiátor precíz szabályozásáról egyszerű felépítésű, de finom működésű gőznyomásos termosztát gondoskodik. A szobahőmérséklet beállítása egyszerűen, a hordozható elektromos radiátor oldalán lévő tekerőgombbal történik. A legalacsonyabb hőmérséklet beállításával a Bonjour 2 mobil villanyradiátor fagymentesítőként is használható

Mobil elektromos fűtőkészülék masszív burkolattal és kis súllyal

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Erős és tartós, porfestett acéllemez burkolta miatt a Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor masszív, ugyanakkor kis súlyú (mindössze 2,8 kg). A kis súly miatt a villanyradiátor mozgatása nagyon könnyű. A lábkészlet az elektromos fűtőkészülék alaptartozéka. A mobil fűtőtest 1,3 m hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.

Még több, nagyobb teljesítményű Bonjour 2 mobil elektromos konvektor >>>

Az 500 W-os Bonjour 2 mobil villanyradiátor méretei.

Kis pipa narancs2 év teljes körű garancia! 

Típus Bonjour 2 (500 W - mobil)
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 3,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós (meleg levegővel)
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság 45,1 cm
Szélesség 38,4 cm
Mélység 9,9 cm
Súly 2,8 kg
Lábkészlet alaptartozék
Termosztát típusa beépített, reaktív gőznyomásos érzékelő
Termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Túlmelegedés elleni védelem igen
Ajánlott fűthető terület legfeljebb 5 m2